Nyheder​

Aalborg Friplejehjem nærmer sig aflevering

​Et helt nyt friplejehjem er ved at blive opført i det østlige Aalborg. Friplejehjemmet opføres i 3 enheder med 56 boliger fordelt på 5244 kvadratmeter, og rummer faciliteter som produktionskøkken, opholdsarealer, wellness og træningsfaciliteter.


Dansk Diakonhjem, som etablerer Aalborg friplejehjem sammen med A. Enggaard og PKA, arbejder non-profit med beboerne i første række, og har nu etableret hele 31 friplejehjem på landsplan. Hele konceptet med et friplejehjem giver et større råderum til selv at bestemme hvordan stort og småt bedst tilrettelægges, da de ikke er formel knyttet til den lokale kommune gennem en driftsoverenskomst (kilde: Dansk Diakonhjem).


Vi har fornøjelsen af at levere stålkonstruktionerne til Aalborg friplejehjem for A. Enggaard, og vi er godt på vej.

På nuværende tidspunkt er der leveret og monteret altanværn, corten-bede og en god omgang konstruktionsstål.
​I dag er vores dygtige montører ude på friplejehjemmet med kran, således vi også kan komme i mål med to trappetårne, der skal beklædes med lameller.
Sidste del er indvendige trappegelændere, som også bliver monteret her i oktober, således vi kan være klar til aflevering i november.


Vi glæder os til at vise det færdige resultat frem!Montage af trappetårnMontage af trappetårnAltanværnCortenbede og altanværn


Næste nyhed

Om virksomheden

Stål- og ingeniørvirksomhed med over 100 års erfaring og stor know-how indenfor branchen.

Har du spørgsmål?

Ring til os på telefonnummeret 98 15 18 00 eller send os en e-mail på bobach@bobach.dk.

BOBACH STÅLENTREPRISE A/S

CVR​: 43220810

Rørdalsvej 198, 9220 Aalborg Ø​

Klik her for rutevejledning