Sporbyen Etape II

​Efter et succesfuldt samarbejde om Etape I af Sporbyen, har vi også fået fornøjelsen af stålkonstruktioner til Etape II for Arne Andersen Vrå A/S.


Vi afleverede Etape I i slutningen af 2020, men udvider lige nu en efterbestilt tagterrasse, da køber af penthouse ønskede flest mulige m2 terrasse.


Til Sporbyen Etape II har vi netop leveret konstruktionsstål til elementmontage, og bygningen nærmer sig nu klar til, at vi kan levere og montere vores stålkonstruktioner.​ Første del bliver altanbeslag, hvorpå vi senere skal montere 23 store altaner på 8 kvadratmeter. De bliver identiske med altanerne fra Etape I, blot spejlvendt, som kan ses herunder. Vi skal ligeledes levere og montere svalegangsværn samt 3 tagterrasser, hvor den ene ender ud i en udragende altan på hele 16 kvadratmeter.

Vi glæder os til ​endnu et godt samarbejde med Arne Andersen Vrå A/S.


(udvidelse af tagterrasse)
(Sporbyen Etape I)


Næste nyhed

Har du set vores brochure?​

​BOBACH STÅLENTREPRISE A/S

​CVR: 43220810

Rørdalsvej 198

9220 Aalborg Ø


Telefon: 9815 1800

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.