STÅLTRAPPER

Hos Bobach Stålentreprise designer og konstruerer vi ståltrapper til alle formål, behov og ønsker, lige fra industritrapper til spindeltrapper med høj finish og meget andet. Trapperne egner sig både til ind- og udendørs brug samt i rå og elegante omgivelser.​ ​Alle trapper produceres i høj kvalitet med fokus på sikkerhed, komfort og minimal vedligeholdelse.

​BOBACH Trapper

BOBACH Trapper er det ideelle valg, hvis der ønskes en trappe af høj kvalitet, som samtidigt er økonomisk mest fordelagtigt.

​Industri- og flugtvejstrapper

Sikkerhed er det fundamentale i vores industri- og flugtvejstrapper. Trapperne er både skridsikre samt slidstærke, uden at der bliver gået på kompromis med komfort og vedligeholdelse. Vores industri- og flugtvejstrapper udføres i O2- eller gitteristtrin med slidsikker forkant. Gelænderet til den robuste trappe er med lodret udfyldning til hånd-, knæ- og fodlister i henhold til arbejdstilsynet.

Indendørstrapper

Vores indendørstrapper er det ideelle valg ved ønsket om en elegant og klassisk trappe med høj komfort.
​Her er der fokus på behagelige materialer samt små finesser, således der opnås den bedst mulige oplevelse af trappen.
​Vores indendørstrapper udføres med bakketrin til støbning af fliser, linoleum eller trætrin. Det er ligeledes muligt at præge udseendet i forbindelse med gelændervalg og farve, således der opstår harmoni mellem trappen og de givende omgivelser.Kvalitetstrapper og hurtig montage

Hele trappen er apteret fra fabrik. Den bliver fremstillet af vores erfarne smede og montører i vores egne store produktionshaller og udearealer. Ståltrapperne er udviklet til hurtig montage, således vores montører forstyrrer mindst muligt.


Download vores trappebrochure

Udførte ståltrapper

Har du spørgsmål til vores trapper,
​kontakt os endelig. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om virksomheden

Stål- og ingeniørvirksomhed med over 125 års erfaring og stor know-how indenfor branchen.

Har du spørgsmål?

Ring til os på telefonnummeret 98 15 18 00 eller send os en e-mail på bobach@bobach.dk.

BOBACH STÅLENTREPRISE A/S

CVR​: 43220810

Rørdalsvej 198, 9220 Aalborg Ø​

Klik her for rutevejledning