Tårnhusene færdigmonteret

Siden sommeren 2017, har vi i samarbejde med Raundahl & Moesby leveret og monteret stålkonstruktioner til Tårnhusene placeret på Nordhavnen i Nørresundby.


Tårnhusene er et nyt boligbyggeri beliggende direkte ud til fjorden ved siden af Limfjordsbroen. Som navnet også antyder, består Tårnhusene af to høje, smalle bygninger, som gør dem meget genkendelig fra lang afstand.


Vi har i flere etaper monteret vores stålkonstruktioner, og er netop blevet færdig med vores sidste del til Tårnhusene. Vi har haft fornøjelsen af at montere 2 stk. penthouse tagterrasser, én del bestående af værn med standard befæstelse på fødder, og en anden del bestående af værn med flydende yderramme til flydende gulv. Ligeledes har leveringen bestået af værn og kvartsvingstrapper i penthouse, flugtvejsværn samt glasværn på alle sydvendte altaner.Næste nyhed

Har du set vores brochure?​

​BOBACH STÅLENTREPRISE A/S

​CVR: 43220810

Rørdalsvej 198

9220 Aalborg Ø


Telefon: 9815 1800

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.