Vi er nu en del af Aalborg Alliancen

​Aalborg Alliancen er en ny aftale mellem Aalborg Byråd og erhvervslivet i Aalborg Kommune, som har til formål styrke væksten i erhvervslivet og nedbringe ledigheden i Aalborg og Nordjylland. Ydermere skal dette resultere i medfinansiering af den 3. Limfjordsforbindelse. 


Vi har netop indgået medlemskab i denne alliance, hvor vi som virksomhed aktivt skal styrke erhvervsudviklingen ved blandt andet at indtænke akademisk arbejdskraft, tilbyde praktikpladser og lærlingeforløb, fremfinde småjobs samt benytte Jobcenter Aalborg som en del af vores rekruttering.


Vores medlemskab er pr. 25/1-2019. Dette er dog et område, som i forvejen ligger os nær med vores fire lærlinge i produktionen samt en flexjobber, en studentermedhjælper og en praktikant på vores kontor.


Vi vil forsøge at tænke endnu flere forløb og småjobs ind hos Bobach Stålentreprise, således vi kan forbedre vores bidrag til erhvervsudviklingen i Aalborg Kommune og Nordjylland. 


Mere om Aalborg Alliancen kan læres her
Næste nyhed

Har du set vores brochure?​

​BOBACH STÅLENTREPRISE A/S

​CVR: 43220810

Rørdalsvej 198

9220 Aalborg Ø


Telefon: 9815 1800

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.