Ny Ellebjerg Station

Vi har igen fornøjelsen af at levere stålkonstruktioner til en station på Sjælland. Denne gang til Ny Ellebjerg Station i Valby, som er en del af Den nye bane København-Ringsted af Banedanmark.


Hertil består vores levering af to elevatortårne, en stor ståltrappe på hele 16x4,5 meter, afskærmning af lejer på kørebane, cykelslisker, gangplader på fortov samt en hel del værn.


Stålkonstruktionerne leverer og monterer vi for Per Aarsleff A/S. Vi er netop ved at montere gangpladerne, og forventer at have monteret de to elevatortårne inden påske, hvorefter resten skal monteres.


Ny Ellebjerg er ikke første station med stålkonstruktioner fra Bobach Stålentreprise. Vi har ligeledes også haft fornøjelsen af at være en del af Køge Station samt Tinglev Station.
Næste nyhed


Har du set vores brochure?​

​BOBACH STÅLENTREPRISE A/S

​CVR: 43220810

Rørdalsvej 198

9220 Aalborg Ø


Telefon: 9815 1800

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.