Vi udvider med 1500 kvadratmeter

​I går, d. 1.maj 2019, overtog vi med stor glæde vores nabobygning, som giver os dobbelt så meget plads at boltre os på.


Med udvidelsen formår vi at øge vores samlede produktionsareal med næsten 100%. I dag foregår al vores produktion i vores to haller på hver især 750 kvadratmeter. Udvidelsen resulterer i tre ekstra produktionshaller på 500 kvadratmeter, i alt 1500.


Optimering af flow og effektivitet

Udvidelsen giver os helt nye muligheder for at optimere vores flow og effektivitet.

Først og fremmest, vil én ud af de nu fem haller varetage færdigmontage. I dag foregår en stor del af den endelige montage på vores konstruktioner udendørs, som medfører stor påvirkning af vind og vejr. Ved en indendørs hal, vil vi i højere grad kunne færdigmontere vores konstruktioner inden levering, og ydermere vil vores montører nu kunne komme hjem at arbejde, hvis vejret svigter ude på byggepladserne.


Ligeledes giver udvidelsen os mulighed for en hal til udelukkende vores saks, bukker og brænder. ​Én maskinhal med mere plads resulterer blandt andet i, at vores brænder vil kunne håndtere plader på 12x2,5 meter i stedet for vores nuværende maksimum på 8x2,5 meter.


Vores sidste nye hal skal benyttes til oplagring. I dag opbevares en stor del af vores stål udendørs. Stålet tager ikke skade af udendørs opbevaring, men mange processer vil kunne simplificeres ved en indendørs placering. Derfor vil en af vores nye haller udelukkende være til oplagring og til vores sav.


Disse omrokeringer og nye tiltag giver os mere plads i vores to nuværende produktionshaller. Derfor har vi nu muligheden for at afsætte en hel hal til produktion af gelændere. Den anden hal, vores højeste hal, benytter vi i dag i høj grad til større stålkonstruktioner, som elevatortårne og trapper. Dette vil vi fortsat benytte den til, nu blot med mere plads.


Som sagt vil denne udvidelse resultere i en forøgelse på 100% af vores samlede produktionsareal, og ydermere vil svejsekapaciteten øges med 50%. Dette forventer vi selvfølgelig vil give os mulighed for at imødekomme endnu flere ordrer med en udførelse i højere tempo, uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Færdig inden sommer

De nye haller er i fuld gang med at blive klargjort, og allerede fra uge 21 vil vores maskiner så småt begynde at blive overflyttet. Vi forventer at være helt på plads inden sommer, og ser frem til at kunne effektivisere vores arbejdsgange og yde endnu bedre service til vores kunder.Næste nyhed

Har du set vores brochure?​

​BOBACH STÅLENTREPRISE A/S

​CVR: 43220810

Rørdalsvej 198

9220 Aalborg Ø


Telefon: 9815 1800

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.