Bobach er klar med stort projekt til Køge Station

I næste uge starter opsætningen af store stålkonstruktioner til en helt ny gangbro over jernbanerne på Køge Station, produceret af Bobach Stålentreprise i Aalborg.


​Projektet til Køge Station har været i gang længe, da vi har produceret alle stålkonstruktionerne til gangbroen. Herunder en stor platform, 250 meter rækværk, tre store ståltrapper samt tre elevatortårne. Hele opsætningen starter mandag d. 22. januar, og vi forventer at være færdige i uge 11.

Ikke første projekt til station

Vi har tidligere produceret lignende stålkonstruktioner til Tinglev Station, og vi er igen blevet valgt som leverandør til Køge Station på baggrund af stor tilfredshed samt at skabe visuel sammenhæng mellem stationerne.

Det specielle ved denne levering er stålmaterialet. Designeren af projektet til Køge Station har valgt, at stålkonstruktionerne skal bestå af cortenstål. Dette giver et helt specielt visuelt udseende, men resultere også i større udfordring i produktionen, da cortenstål købes i hele plader, således alt skal bukkes.

Vi glæder os til at vi det færdige resultat, og håber at alle bliver tilfredse med projektet.


Næste nyhed​

Har du set vores brochure?​

​BOBACH STÅLENTREPRISE A/S

​CVR: 43220810

Rørdalsvej 198

9220 Aalborg Ø


Telefon: 9815 1800

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.