Montage startet på Stigsborg Brygge C7

​Det nye store boligområde på Stigborg Brygge er i fuld gang med at blive opført. Et af de nye byggerier er Stigsbord Brygge C7 med 69 kommende boliger, som det næste år vil være en af vores projekter hos Bobach Stålentreprise. Vores dygtige montører er startet på at montere altanbeslag, således vi næste forår, når byggeriet er noget længere fremme, kan montere vores 52 altaner.


Foruden altanerne har vi også fornøjelsen af at levere og montere 150 m. altangangsværn med balustre som udfyldning her i efteråret. Derpå skal vi montere lameller, som skal pynte værnet med associationer til siv. Ligeledes adgangsaltaner med tilhørende ståltrapper, samt indvendige trapper med tilhørende gelænder op igennem etagerne. Sidst et god portion udvekslingbjælker og bærende stål.


Stålkonstruktionerne skal vi levere i samarbejde med HP Byg A/S, og byggeriet forventes at stå færdig i efteråret 2021. 

Næste nyhed

Har du set vores brochure?​

​BOBACH STÅLENTREPRISE A/S

​CVR: 43220810

Rørdalsvej 198

9220 Aalborg Ø


Telefon: 9815 1800

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.