ØHP34

​Et nyt boligbyggeri er i fuld gang med at blive opført på Østre Havn, grunden hvor Rolls Royce bygningerne lå. Byggeriet kommer til at rumme 218 lejligheder fordelt på en boligkarré i etager fra 5-11 og tre punkthuse i højder fra 11-13 etager.

Lige nu er vi i fuld gang med at montere altanbeslag på bygningen, således vi til sommer kan montere 151 altaner. Altanerne til ØHP34 er malede med værnudfyldning og diffus afvanding.

Foruden altanerne har vi også fornøjelsen af 128 m. tagterrasseværn med glasudfyldning samt trappegelændere i 9 trappeopgange, som til sammen udgør hele 69 etager. 

Hele leveringen udføres for vores samarbejdspartner, HP Byg A/S. 


Østre Havn har i de seneste år været under en stor udvikling, hvor vi blandt andet også har haft fornøjelsen af at være underleverandør på ØH7, Ungdomsboliger(ØH3+9), Havnehus I og er lige nu også i gang med Havnehus II.


Næste nyhed

Har du set vores brochure?​

​BOBACH STÅLENTREPRISE A/S

​CVR: 43220810

Rørdalsvej 198

9220 Aalborg Ø


Telefon: 9815 1800

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.