Altanmontage hos Vinkelgården

​I disse dage arbejder vi på Vinkelgården i Frederikshavn. Det gamle Vinkelgården er revet ned, og det nye er i fuld gang med at blive opført med 66 nye boliger.


Vi har i denne uge monteret de første 6 ud af i alt 51 altaner. Altanerne er store og rummelig, ca. 1,5 x 5 meter, og med glasudfyldning. Vores montører har i samme omgang formonteret til værn på svalegange, som ligeledes bliver med glasudfyldning. Herudover får vi også fornøjelsen af at levere og montere trappegelændere, tekniktrapper og murkronebeslag til boligbyggeriet.


Referencebyggeriet til Vinkelgården har være Rygård Park, hvorfra altanernes og svalegangsværnets opbygning og udseende stammer fra. Lige som til Rygard Park, foregår leveringen til Vinkelgården i samarbejde med HP Byg A/S. Projektet forventes indflytningsklar i efteråret. 
Næste nyhed

Har du set vores brochure?​

​BOBACH STÅLENTREPRISE A/S

​CVR: 43220810

Rørdalsvej 198

9220 Aalborg Ø


Telefon: 9815 1800

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.