Stigsborg Have C3-C4

​Vi har fået fornøjelsen af endnu et projekt på Stigsborg, nemlig Stigsborg Have på Byggefelt C3 og C4.
​Det ligger i det nyetablerede udviklingsområde, Stigsborg, i Nørresundby nær Aalborg centrum. Stigsborg Have består af 263 lejligheder fordelt på 6 etager, som alle har egen altan eller terrasse. Boligbyggeriet opføres af A. Enggaard og er DGNB-GULD certificeret. ​


Vi er allerede godt i gang med projektet. Vi har leveret konstruktionsstål, og er i fuld gang med altanbeslag, hvor vi nu har monteret til 70 ud af de alt 212 altaner, som vi skal levere i starten af 2022. Vores levering omfatter ligeledes BOBACH Tagterrasse, værn på svalegange, indvendige trappegelændere cykelskur samt cykelstativer i kælderen.

Stigsborg Have er et ud af mange byggerier i den nye bydel, Stigsborg. Vi har ligeledes fornøjelsen af at være stålleverandør på byggefelt B6 for A. Enggaard A/S samt på C7 for HP Byg A/S - se kort over byggefelterne længere nede. 
​(Grafik: Stigsborg P/S)​


Næste nyhed

Har du set vores brochure?​

​BOBACH STÅLENTREPRISE A/S

​CVR: 43220810

Rørdalsvej 198

9220 Aalborg Ø


Telefon: 9815 1800

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.