Vrå Skole og Børnehus

Vi har nu afleveret vores levering til det nye Vrå Skole og Børnehus for NCC A/S. I bryggeriet indgår der både faciliteter til vuggestue, børnehave, skole og lokale afdelinger af folkebibliotek, musikskole, ungdomsskole mv. samt udendørs aktivitetslandskab.


Projektet er designet med henblik på at være et læringssted for fremtiden og et samlingspunkt for beboerne i Vrå uanset alder. Arkitekturen er inspireret af de naturskønne omgivelser, som også ses på vores stålkonstruktioner. Derudover er skolen bygget, så den kan certificeres DGNB Guld.


Vi har haft fornøjelsen af tre facetrapper med grønne trappegelændere og værn samt to udvendige trapper i UPE-profiler med o2-trin. Trapperne er efterfølgende blevet forsynet med trælameller, således de spiller ind i naturen.  

Næste nyhed


Har du set vores brochure?​

​BOBACH STÅLENTREPRISE A/S

​CVR: 43220810

Rørdalsvej 198

9220 Aalborg Ø


Telefon: 9815 1800

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.