Nyheder​

Jysk hovedkontor

​Projektet hos JYSK Hovedkontor er afsluttet og derfor kørte vi afsted inden solen stod op, for at se det færdige resultat ved daggry, hvor indgangspartiet og vindeltrappen virkelig kommer til sin ret.


Til projektet har vi blandt andet leveret vindeltrappe, stål til udhæng ved indgangsporten samt konstruktionsstål for at mødelokalerne kunne blive udvidet, konstruktionsstål i hele indgangspartiet og til udvidelsen og fornyelse af køkken.

Det er tydeligt at se, at kunden ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet eller det arkitektoniske i dette projekt.

Vores stål er blevet pakket smukt ind i finér og på billederne er det ikke lige til at se, at vi faktisk har leveret ca. 12 tons stål til dette projekt.

Vi har fået en flot udtalelse med fra Rasmus Neesgaard Hansen fra Kastberg A/S. Vi hos Bobach takker for et rigtig godt samarbejde 👏

”Jeg har været glad for at gøre brug af Bobach Stålentreprise A/S, da de lige fra den spædeprojekteringsstart har haft arbejdsskoene på. Udførelsesperioden har været til UG. Deres montører har været sat godt ind i materialer, samt er gode til at finde løsninger de steder man ikke kan projektere sig ud af. Der er ren ud sagt været kvalitet hele vejen igennem”


                

Om virksomheden

Stål- og ingeniørvirksomhed med over 125 års erfaring og stor know-how indenfor branchen.

Har du spørgsmål?

Ring til os på telefonnummeret 98 15 18 00 eller send os en e-mail på bobach@bobach.dk.

BOBACH STÅLENTREPRISE A/S

CVR​: 43220810

Rørdalsvej 198, 9220 Aalborg Ø​

Klik her for rutevejledning