Montage i fuld gang ved PFA-kollegiet

Vi er i fuld gang med montage ved PFA-kollegiet i Odense. Kollegiet er et af de fire kollegier, som PFA Pension opfører i forbindelse med deres 100-års jubilæum. Kollegiet i Odense skal rumme hele 300 studerende fordelt på 12.659 m2 med indflytning primo 2020.


Vores levering til PFA-kollegiet står på godt og vel 100 ton stål, som er fordelt på konstruktionsstål, værn samt 15 altaner. Det lavere antal altaner kontra 300 studerende støtter op om kollegiets ønske om fællesskab, hvor altanerne skal deles og binde folk sammen.


På nuværende tidspunkt har vi monteret en god del af konstruktionsstålet, herunder stål til tre trappetårne, og den første gangbro er i fuld gang. I følge planen monterer vi altanerne om et par måneder og værnet fremme i efteråret.


Vi leverer og monterer stålet for CASA A/S, og vores montage forventes færdig ultimo 2019.​
Næste nyhed

Har du set vores brochure?​

​BOBACH STÅLENTREPRISE A/S

​CVR: 43220810

Rørdalsvej 198

9220 Aalborg Ø


Telefon: 9815 1800

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.